Ledige erhvervslokaler i Frederikssund

Vi har på nuværende tidspunkt et ledigt lejemål på Tværstræde i Frederikssund. Lokalet er i stueplan. Læs mere om lokalet herunder. 

Tværstræde 14C

3.600 kr./md.

Ekskl. moms

Om lejemålet

Kontor på 16m2 netto / 32 m2 brutto, lokale nr. 2 på vedhæftede plantegning.

Lokalet er lyst og overtages med nymalede vægge, sorte tæppefliser og loftarmaturer.

Der er støjdæmpende plader i loftet. Vægge og adgangsdør til fællesarealet er ligeledes lydisolerede.

Lejemålet er den del af et Kontorhotel på i alt 125 m2 som er indrettet med 4 lydisolerede cellekontorer. Lejemålet har adgang fælles tekøkken, toilet og et møbleret mødelokale/spiseplads
med pænt bord og 4 stole.

Bliv en del af et spændende og aktivt miljø, hvor der i forvejen bor erhvervs- og boligmægler (Laksø Erhverv / Laksø Bolig), markedsføring/reklamebureau (Foli) samt coaching i sund livsstil (LifeStyle Bodyfactory).

Lejen er en bruttoleje inkl. drift, som indeholder varme, el, vand og rengøring af fællesarealer.

Lejen indeholder også adgang til fællesfaciliteter i kontorhotellet på 1. sal, som omfatter stort møderum på 60 m2, køkken, toiletter samt kopirum. Lejemålet er ledigt og indflytningsklart.

Priserne er ekskl. moms

Område

Lejemålet er beliggende i en velholdt ejendom centralt i Frederikssund. Ejendommen er tæt på gågaden og i kort gå afstand til S-toget med forbindelse til København (cirka 40 min.).

30. september 2019 åbnede en ny højbro til Hornsherred. Åbningen inkluderer en udvidelse af tilkørselsforholdende. Derudover afventes Frederikssundmotorvejens 3. etape (forlængelsen til Frederikssund).

Vil du høre mere om vores lokaler?

Kontakt os i dag!