Ledige erhvervslokaler i Frederikssund

Vi har på nuværende tidspunkt et ledigt lejemål på Tværstræde i Frederikssund. Lokalet er i stueplan. Læs mere om lokalet herunder. 

Tværstræde 14B

7.200 kr./md.

Ekskl. moms

Om lejemålet

Lejemål på 114 kvm velegnet til både butik og/eller kontor. Lokalet har store udstillingsvinduer og egen direkte indgang fra gaden. Lejemålet er der indrettet et storrumsareal samt et mindre mødelokale.

Lejemålet har adgang til et fælles tekøkken og toilet samt adgang til gården hvor der er parkeringsmuligheder. 

Lokalet er klar til overtagelse med nymalede vægge, sorte gulvfliser og god loftsbelysning. Såfremt det ønskes, kan lejemålet opdeles og ombygges/indrettes efter nærmere aftale.

Der er parkeringspladser med 2 timers gratis parkering tilknyttet ejendommen. Det er også muligt at tilkøbe en eller flere p-licenser.

Ønsker du mere information om lejemålet er du velkommen til at kontakte os.

  • Areal: 114 kvm
  • Årlig leje/m2: 800 kr.
  • Årlig driftudgift: 22800 kr.
  • Årlig driftudgift/m2: 200 kr.
  • Adresse: Tværstræde 14B, 3600 Frederikssund

Priserne er ekskl. moms

Område

Lejemålet er beliggende i en velholdt ejendom centralt i Frederikssund. Ejendommen er tæt på gågaden og i kort gå afstand til S-toget med forbindelse til København (cirka 40 min.).

30. september 2019 åbner en ny højbro til Hornsherred. Åbningen inkluderer en udvidelse af tilkørselsforholdende. Derudover afventes Frederikssundmotorvejens 3. etape (forlængelsen til Frederikssund)

Vil du høre mere om vores lokaler?

Kontakt os i dag!